Animals of the World peluş hayvan figürleri, gerçek hayvanların görüntüleri esas alınarak üretilmiştir. Bu sayede karşınızda peluş bir oyuncak değil gerçek bir canlı var gibi hissedeceksiniz.

Hayvanlar aleminin ilginç üyelerinden biri olan Timsahı beraber tanıyalım.

Timsahlar, kuşların akrabasıdır. Sıcak bölgeler olan bataklıklar ve su kenarlarında yaşarlar. Uzaktan bakıldığında büyük kertenkeleye benzeyen bu hayvanlar, sürüngen türlerindendir. Arka ayaklarında 4’er tane, ön ayaklarında 5’er tane parmak bulunan timsahlar, renk körüdür.

56 cm olan Animals of the World Timsahın üretiminde gerçek hayvan görünümünü sağlayan özel elyaftan yapılmış kumaş ve peluş kumaşı kullanılmıştır

Özel üretim yumuşacık tüyleri sayesinde 0 yaştan itibaren tüm çocukların kullanımına uygundur.

Peluşların formunu uzun yıllar koruyabilmesi için elde yıkanması veya yüzeyden silinerek temizlenmesi özellikle önerilir. Kurutma makinesinde kurutulmaması, kendi doğal halinde kurutulmaya bırakılması gerekir.

Görmüş olduğunuz ürünün teslimat süresi yaklaşık 3 iş günüdür. Ürünü sipariş verdiğiniz gün saat 15:00 ve öncesi ise siparişiniz aynı gün kargoya verilir.Köy adreslerinde teslimat süresi 7-10 güne kadar uzayabilir.

Eğer kargoyu saat 15:00`den sonra verdiyseniz ürününüzün stoklarda olması durumunda ertesi gün kargolama yapılmaktadır.
 
ÖDEME SEÇENEKLERİ VE GÜVENLİK
9 TAKSİTE KADAR PEŞİN FİYATINA TAKSİT 3D SECURE
Benzer Ürünler
KARGO VE BİLGİLENDİRME
1000 TL ve üzeri alışverişlerinizde Ücretsiz Kargo !
Saat 15.00’a kadar verilen siparişler Aynı gün kargoda!
Kampanyalı Ürünler
Yükleniyor...