Cry Babies Magic Tears dünyasından yepyeni sürprizler!

Cry Babies MT Frozen Frutti paketleri yumuşak bir materyalden oluşuyor ve gerçek bir dondurmaya benziyor. Sürpriz kapsüllerin içinde tam 9 sürpriz bebek, çocukları bekliyor! Her biri birbirinden sevimli. Üstelik hepsi temsil ettiği meyve gibi kokuyor. Temsil ettikleri meyvenin deseni kıyafetlerinin üzerinde. Eğlenceli oyunlar oynamak ve yeni hikayeler yaratmak için 9 sürpriz aksesuarla birlikte geliyorlar.

Sihre tanıklık etmek ister misiniz? Bebeklerin gözyaşları akıyor ve kar oluşturuyor. Bu sihre tanık olmak için bebeğin gözyaşlarını akıtabilirsin. Bebeğe sihirli şişeyle içecek verin, karnını sıkın ve gözyaşları döktüğünü izleyin.

Sürpriz paketlerin içerisinde; Pom, Koko, Kiwi, Nana, Angie, Mel, Grace, Claire bebekler var. Bakalım sana hangi sevimli bebek çıkacak!

Cry Babies Mt Frozen Frutti, çocukların sosyalleşmesini sağlar, paylaşma duygusunu arttırır ve koleksiyon merakını destekler. Oynayacakları oyunlarla keyifli vakit geçirmelerine katkıda bulunur.

Cry Babies Mt Frozen Frutti sürpriz paketlerinin ambalajı; Açık Pembe ve Koyu Pembe olmak üzere 2 farklı renk seçeneğinden oluşmaktadır.

Kutu içerisinde; 1 adet bebek ve 9 aksesuar bulunur.

Kutu ölçüsü: 10,3 x 16 x 10,3 cm

Ağırlık: 0,371 kg

Görmüş olduğunuz ürünün teslimat süresi yaklaşık 3 iş günüdür. Ürünü sipariş verdiğiniz gün saat 15:00 ve öncesi ise siparişiniz aynı gün kargoya verilir.Köy adreslerinde teslimat süresi 7-10 güne kadar uzayabilir.

Eğer kargoyu saat 15:00`den sonra verdiyseniz ürününüzün stoklarda olması durumunda ertesi gün kargolama yapılmaktadır.
 
ÖDEME SEÇENEKLERİ VE GÜVENLİK
9 TAKSİTE KADAR PEŞİN FİYATINA TAKSİT 3D SECURE
Benzer Ürünler
KARGO VE BİLGİLENDİRME
1000 TL ve üzeri alışverişlerinizde Ücretsiz Kargo !
Saat 15.00’a kadar verilen siparişler Aynı gün kargoda!
Kampanyalı Ürünler
Yükleniyor...