DC kahramanları en esnek haliyle geliyor!

Gold Aquaman, Flash, Batman… Dünyanın en güçlü kahramanları en yenilmez haliyle kötülerin karşısında. Çocuklar DC evrenin süper kahramanlarının, Goo gücü ile bir araya gelmesine çok sevinecekler. Zaten yenilmezlerdi, artık onlara rakip yok!

Her biri birbirinden güçlü bu kahramanlar esnek formlarıyla karşınızda. Yumuşak dokusu ve özel tasarımıyla onları sıkmak, çekiştirmek, esnetmek ve kapıştırmak çok eğlenceli. Onlara hiçbir şey olmuyor çünkü bıraktığında eski hallerine geri dönüyorlar. Bakalım sen süper kahramanını ne kadar esnetebileceksin?

Çocuklar DC figürlerini esnetirken hem eğlenecek hem de arkadaşlarına meydan okuyabilecek. Rekabet dolu oyunlar oynayabilir ya da en sevilen karakterlerle oynarken keyifli zaman geçirebilirler.

Kutu içerisinde; Gold Aquaman, Killer Croc, King Shark, Kryptonian Steel Superman, Rbrth Batman ve Flash olmak üzere 6 farklı figür bulunmaktadır.

Kutu ölçüsü: 26 x 2 x 31,5 cm

Ağırlık: 0,235 kg

Görmüş olduğunuz ürünün teslimat süresi yaklaşık 3 iş günüdür. Ürünü sipariş verdiğiniz gün saat 15:00 ve öncesi ise siparişiniz aynı gün kargoya verilir.Köy adreslerinde teslimat süresi 7-10 güne kadar uzayabilir.

Eğer kargoyu saat 15:00`den sonra verdiyseniz ürününüzün stoklarda olması durumunda ertesi gün kargolama yapılmaktadır.
 
ÖDEME SEÇENEKLERİ VE GÜVENLİK
9 TAKSİTE KADAR PEŞİN FİYATINA TAKSİT 3D SECURE
Benzer Ürünler
KARGO VE BİLGİLENDİRME
1000 TL ve üzeri alışverişlerinizde Ücretsiz Kargo !
Saat 15.00’a kadar verilen siparişler Aynı gün kargoda!
Kampanyalı Ürünler
Yükleniyor...