Sonic dünyasının yıldızları karşında!

Çocukların çok sevdiği Sonic evreninin birbirinden sevimli karakterleri W10 figürleriyle burada! Sonic dünyasından tanıdığımız Sonic, Knuckles, Rouge, Dark Chao ve Shadow karakterlerinin her biri modern görünümlerinden ilhamla tasarlanmıştır. Detay tasarımlara ve gerçekçi görünümlere sahip olmaları ile bu figürlerle oynamak çok daha keyifli bir hale geliyor.

Sonic aksiyon figürleri hareketli eklem noktalarına sahip olduğu için onlara farklı pozlar verdirebilirsin. Böylece karakter figürlerin ile filmden en sevdiğin sahneleri yeniden canlandırabilir veya kendi özgün hikayeni oluşturabilirsin. Yaklaşık 6 cm’lik bu figürlere tüm hayranlar bayılacak.

Sonic Aksiyon Figürler 6cm W10, çocukların yeni hikayeler oluşturarak hayal güçlerinin ve yaratıcılıklarının gelişmesini desteklerken onların koleksiyon merakına katkı sağlar.

Ürünün; Sonic, Dark Chao, Knuckles, Rouge ve Shadow olmak üzere 5 farklı modeli bulunmaktadır.

Ürün ölçüsü: 6 cm

Kutu ölçüsü: 14 x 5 x 9,5 cm

 

Ağırlık: 0,058 kg

Görmüş olduğunuz ürünün teslimat süresi yaklaşık 3 iş günüdür. Ürünü sipariş verdiğiniz gün saat 15:00 ve öncesi ise siparişiniz aynı gün kargoya verilir.Köy adreslerinde teslimat süresi 7-10 güne kadar uzayabilir.

Eğer kargoyu saat 15:00`den sonra verdiyseniz ürününüzün stoklarda olması durumunda ertesi gün kargolama yapılmaktadır.
 
ÖDEME SEÇENEKLERİ VE GÜVENLİK
9 TAKSİTE KADAR PEŞİN FİYATINA TAKSİT 3D SECURE
Benzer Ürünler
KARGO VE BİLGİLENDİRME
1000 TL ve üzeri alışverişlerinizde Ücretsiz Kargo !
Saat 15.00’a kadar verilen siparişler Aynı gün kargoda!
Kampanyalı Ürünler
Yükleniyor...